Logga för Semrush Byråpartners
SEOlab Webdesign & Online marketing

SEOlab Webdesign & Online marketing

Het beste online resultaat

Netherlands

1-9

2008

5

SEOlab, een dynamisch webdesign- en online marketingbureau, is dé partner voor een indrukwekkende online groei van jouw bedrijf.

Gevestigd in het hart van Amsterdam aan de historische Herengracht, zetten wij al meer dan tien jaar ons vakmanschap in voor een breed scala aan bedrijven.

Onze toewijding gaat verder dan alleen het ontwikkelen en ontwerpen van websites. Wij zijn strategen die je bedrijfsambities vertalen naar een krachtige online marketingstrategie. Ons ervaren team weet precies hoe ze jouw website optimaal vindbaar maken. Van SEO-optimalisatie tot het behalen van top posities in Google, wij zijn toegewijd om je online doelstellingen te realiseren.

Bij SEOlab vinden we passie voor digital marketing en een persoonlijke aanpak essentieel. We zijn meer dan alleen webontwikkelaars en SEO specialisten; wij zijn jouw partners in digitale groei. Ons doel? Jouw bedrijf laten excelleren met een gebruiksvriendelijke website die niet alleen goed rankt maar ook meer leads genereert.

We begrijpen het belang van zichtbaarheid en gebruikerservaring en we streven ernaar om op beide vlakken het beste resultaat te leveren. Onze persoonlijke benadering, transparante werkwijze en betaalbare diensten maken ons een geliefde partner voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken.

SEOlab staat voor duurzame groei in online marketing – wij weten dat SEO een marathon is, geen sprint. Sinds 2008 zetten we ons in om voor onze partners meetbare verbeteringen te realiseren. Door topposities in de zoekresultaten te behalen, hebben we significante toenames in leads en conversies gezien, wat getuigt van onze lange termijn strategie en toewijding aan echte resultaten.

Maak van jouw online ambitie een succesverhaal met SEOlab. Laat ons je begeleiden naar het digitale succes dat je voor ogen hebt. Boost je online aanwezigheid en zie je bedrijf groeien met ons team van gepassioneerde, ervaren en ambitieuze marketeers. 🌟

Kies voor SEOlab – waar jouw digitale toekomst begint.

Framgångshistorier

Utmaning

Voor Evidos hebben we uiteenlopende taken verricht. Niet alleen beschikken zij over een website, maar eveneens over een mobiele applicatie. Aan de optimalisatie voor de app store hebben we onze bijdrage geleverd, hetgeen een interessante uitdaging vormde voor alle betrokkenen.

Lösning

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We onderhouden ook intensief contact met de projectleiders over de uit te voeren werkzaamheden. Tijdens vergaderingen brainstormen we gezamenlijk om tot de beste aanpak te komen. Dit systeem heeft tot nu toe uitstekend gewerkt.

Resultat

We zijn ontzettend tevreden met het behaalde resultaat. De website heeft in 2023 ten opzichte van 2022 een toename van +95% in bezoekersaantallen laten zien, en het aantal sessies is zelfs met +102% gestegen. We werken met veel enthousiasme samen!

Utmaning

Bij ContactCare was het werkelijk een uitdaging om de website vindbaar te maken en topposities te behalen met belangrijke zoekwoorden in Google. Gezien de intense concurrentie in de branche, was het essentieel om de pagina's regelmatig te optimaliseren.

Lösning

We zijn gestart met een plan van aanpak om de belangrijkste zoekwoorden weer hoger te laten scoren in Google. Daarna hebben we de pagina's verder geoptimaliseerd door middel van contentoptimalisatie, waarbij we ons richtten op belangrijke SEO-regels.

Resultat

Als resultaat van onze inspanningen zijn de pagina's beter vindbaar geworden. Bovendien hebben enkele zoekwoorden uiteindelijk de eerste positie in Google bereikt. Na deze succesvolle prestaties heeft ContactCare een website die maandelijks wordt geoptimaliseerd en onderhouden door SEOlab.

Utmaning

Het likeurmerk wilde graag meer bezoekers op hun website ontvangen. De positie in Google speelt hierbij een cruciale rol. Om hoger te scoren in Google zijn er diverse methoden, maar met Galliano hebben we besloten ons te richten op contentoptimalisatie.

Lösning

Samen met Galliano hebben we eerst besproken op welke zoektermen ze momenteel gevonden worden en op welke zoektermen ze nog gevonden willen worden. Vervolgens hebben we de belangrijkste pagina's en zoekwoorden vastgesteld, waarop we ons hebben gericht tijdens de optimalisatie van de content.

Resultat

Voor Galliano hebben we een prachtig resultaat behaald. De posities van de zoekwoorden zijn versterkt en we hebben de eerste positie op Google bereikt voor het zoekwoord 'likeur'. Dat zijn resultaten waar we trots op zijn!

Budget
  • Valfri
Hjälp med Semrush

Vi kan hjälpa dig med Semrush.

Prissättningsmodell
  • Timarvode
  • Projektbaserat
Språk
  • Engelska
  • Spanska
  • Tyska
  • Nederländska
Geografiskt fokus
  • Netherlands
Våra kunder
Netherlands: Byrån SEOlab Webdesign & Online marketing hjälpte Tubble att få sin verksamhet att växa med SEO och digital marknadsföring
Netherlands: Byrån SEOlab Webdesign & Online marketing hjälpte ContactCare att få sin verksamhet att växa med SEO och digital marknadsföring
Netherlands: Byrån SEOlab Webdesign & Online marketing hjälpte Evert Groot att få sin verksamhet att växa med SEO och digital marknadsföring
Netherlands: Byrån SEOlab Webdesign & Online marketing hjälpte Evidos att få sin verksamhet att växa med SEO och digital marknadsföring
Netherlands: Byrån SEOlab Webdesign & Online marketing hjälpte Lucas Bols att få sin verksamhet att växa med SEO och digital marknadsföring
Netherlands: Byrån SEOlab Webdesign & Online marketing hjälpte InterDam att få sin verksamhet att växa med SEO och digital marknadsföring
Våra utmärkelser
Netherlands: Byrån SEOlab Webdesign & Online marketing vinner priset Google partner
Kontakta byrån
Eller fyll i detta formulär, så kontaktar byrån dig.
Välj din budget för projektet
Välj önskad tjänst

Genom att klicka på "Skicka meddelande" samtycker jag till att skicka mina kontaktuppgifter för fortsatt lagring och bearbetning.

Behöver du mer information?

Behöver du mer data innan du kan fatta ett beslut och kontakta en byrå? Dela gärna med dig av dina tankar och förslag genom att skicka ett mejl till agencies@semrush.com

Byråer i Netherlands